Vildtænder med champignon
Hovedingrediens : Svømmefugle - Gråand - Vildand - moseand Indsendt : Red : |
|
|
De istandgjorte ænder aftørres og gnides indvendig med salt og peber. Halvdelen at baconen skæres i små terninger og lægges indeni. Resten skæres i tynde skiver, der svøbes om ænderne, hvorpå de ombindes med bomuldsgarn.
Ænderne brunes i smørret. Den kogende vildtsky eller bouillon hældes ved sammen med fløden, der ligeledes skal have et opkog. Ænderne steger under låg i ca. 1 time. De rensede champignoner svitses et øjeblik i en smule smør og drysses i gryden de sidste 5-6 minutter af stegetiden. Ænderne tages op og holdes varme. Saucen bringes til kogepunktet, jævnes med fløde, småsnurrer et øjeblik og smages til med rønnebærgelé. Baconen fjernes fra ænderne, og hver and deles i 4 stykker. Anrettes med lidt sauce henover. Retten serveres ganske enkelt med varme flutes samt en grøn salat. |
|
Opskriften er vist 15999 gange,
og udskrevet 503 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Jesper - 2018-01-03 20:12:53 Fantastisk smag og er let og hurtig at lave. Bliver endnu bedre med rødvin i sovsen, og kan også anvendes med fasan i stedet for and. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne