Marokansk kylling (kyllingetagine)
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Oprindelsesland : Marokko Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Put kyllingestykkerne i en skål sammen med krydderierne og lad dem marinere heri mindst 1 time.
Varm olien i en gryde og brun kyllingestykkerne heri. Tag dem af gryden og steg løg og hvidløg i olien. Kom kyllingen tilbage i gryden, tilsæt persille, koriander og hønsebouillon. Lad retten småsimre 1 time. Vask i mellemtiden de sorte oliven i koldt vand. Er de meget bitre, kan de med fordel lægges i en lille gryde, dækkes med koldt vand og gives et opkog. Smag på dem, er de stadig bitre, kan processen gentages 2-3 gange. Fjern kødet fra den saltede citron og skær skallen i strimler eller i mangel af bedre skær en lille citron i tynde skiver og lad citron og oliven simre i retten de sidste 20 min. Når kyllingen er meget mør, tages den op, lad skyen reducere og smag til med salt og krydderier. Læg kyllingen tilbage i gryden og server. |
|
Opskriften er vist 77840 gange,
og udskrevet 1671 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (21 stemmer) |
|
Kommentarer martinf - 2012-04-28 09:27:48 virkelig en lækker ret! Susango - 2012-04-04 12:07:25 super opskrift. virkelig delikat med saltede citroner jens og birgigt. - 2011-01-06 20:21:14 INTET BEDRE END MAROKKANSK MAD! anonym - 2005-01-01 01:01:01 suveræn!!!!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne