Rosenkålssalat

Rosenkålssalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Kål - Rosenkål

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
400 g.rosenkål
150 g.kogte kikærter (evt. fra dåse)
0.5 fintsnittet rødløg
1 syrligt æble i tynde både, f.eks. Elstar fintsnittet persille og/eller dild
1 spsk.sesamolie
2 spsk.limesaft
2 spsk.fishsauce
0.5 fintsnittet chili
1 tsk.sukker, gerne rør-
1 spsk.sesamfrø
 
Opskrift:
Bland rosenkål, rødløg, kikærter, æbler og krydderurter. Rør en marinade af limesaft, fishsauce, sesamolie og chili. Smag til med sukker. Bland marinaden med salaten og lad den trække et kvarters tid.

Tips:

Kikærter og rosenkål klæder hinanden, men man kan godt lave salaten med lidt kogte hvedekerner i stedet for. Vil man koge kikærter selv kan man udbløde en stor portion og fryse dem man ikke koger. Så halveres kogetiden og man behøver ikke at tænke på at udbløde kikærterne når man får lyst til dem.





karakterer:
Opskriften er vist 42820 gange,
og udskrevet 652 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu