Rosenkålssalat
Hovedingrediens : Kål - Rosenkål Indsendt : |
|
|
Bland rosenkål, rødløg, kikærter, æbler og krydderurter. Rør en marinade af limesaft, fishsauce, sesamolie og chili. Smag til med sukker. Bland marinaden med salaten og lad den trække et kvarters tid.
Tips: Kikærter og rosenkål klæder hinanden, men man kan godt lave salaten med lidt kogte hvedekerner i stedet for. Vil man koge kikærter selv kan man udbløde en stor portion og fryse dem man ikke koger. Så halveres kogetiden og man behøver ikke at tænke på at udbløde kikærterne når man får lyst til dem. |
|
Opskriften er vist 42820 gange,
og udskrevet 652 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne