Gallopkringle
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Mel, bagepulver og kardemomme sigtes sammen. Kold, fast margarine hakkes i. Sukker, æg og mælk piskes sammen og hældes i. Dejen æltes med ske, til den er ensartet og blank. Sukat tilsættes. Dejen lægges med to spiseskeer på smørsmurt plade i krans- eller kringleform, drysses med perlesukker og hakkede mandler og bages i forvarmet ovn.
Bages ved 225° i 20 minutter |
|
Opskriften er vist 28290 gange,
og udskrevet 584 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne