Gallopkringle

Gallopkringle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Kringle - Kringler

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.hvedemel
3 tsk.Bagepulver
0.5 tsk.Kardemomme
125 g.Margarine
50 g.Sukker
1 Æg
0.75 dl.Mælk
50 g.Sukat
2 spsk.Perlesukker
15 g.Hakkede mandler
 
Opskrift:
Mel, bagepulver og kardemomme sigtes sammen. Kold, fast margarine hakkes i. Sukker, æg og mælk piskes sammen og hældes i. Dejen æltes med ske, til den er ensartet og blank. Sukat tilsættes. Dejen lægges med to spiseskeer på smørsmurt plade i krans- eller kringleform, drysses med perlesukker og hakkede mandler og bages i forvarmet ovn.

Bages ved 225° i 20 minutter





karakterer:
Opskriften er vist 28290 gange,
og udskrevet 584 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu