Pevernøder
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Dejen æltes til en jævn hård dej. Trilles i tynde pølser og skære i ikke for tykke skiver. Lægges direkte på en smurt bageplade. Bages ved 200° på øverste rille i 6 - 7 min. til de er let gyldne. Hæld dem ned i en bradepande, hvor de skal have ca. 5-6 min. mere. Herefter tages de ud af ovnen til afkøling.
|
|
Opskriften er vist 13703 gange,
og udskrevet 251 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.6 (42 stemmer) |
|
Kommentarer camila jensen - 2010-10-08 14:28:15 det er ikke lige det bedste... men det går. kogt salat - 2007-12-13 17:49:02 gode og meget klasisk M - 2006-12-06 13:11:01 Gætter på det er til hele vejen hvis der skal bruges så meget. + der er forskel på folks kopper så den er svær. patrick - 2005-01-01 01:01:01 god jul en Person - 2005-01-01 01:01:01 Der står ikke hvor mange personer det er til |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne