Leverposteg
Hovedingrediens : Svinekød - Svinelever Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær spækket i strimler og kog det i ca. 5 minutter i 8 dl. vand med timian, laurbærblade og knust peber.
Tag spækket op og lad det køle lidt af. Kør det herefter sammen med lever, ansjos, løg, timian og laurbærblade gennem kødhakkeren og rør det så med salt, mel og dernæst æggene - et ad gangen. Til sidst tilsættes suppen, og leverpostejen smages til med salt og peber. Bag leverpostejen i to brød eller postejforme a ca. 1 liter stykket i ca. 45 minutter ved 190 grader C. alm. ovn. Tips: Mængden af spæk kan godt nedsættes - der skal så anvendes tilsvarende mere lever - leverpostejen bliver dog noget mere tør - hvis levermængden forøges. |
|
Opskriften er vist 49267 gange,
og udskrevet 1562 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer stefan - 2012-11-19 19:43:30 leverpostej staves med j og ikke g. ellers en fin opskrift. hilsen slagteren |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne