Ølben
Hovedingrediens : Svinekød - Revlsben Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Revelsbenene strøes med rigeligt salt og trækker et par timer.
De kommes i en gryde med en mørk øl, en bouillonterning, laurbærblad, hel peper og timian. Benene koges til de er møre. Herefter steges de brune i smør på en pande. Ølben serveres med brunede kartofler og grønlangkål. |
|
Opskriften er vist 61276 gange,
og udskrevet 1140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (63 stemmer) |
|
Kommentarer sec8544 - 2022-01-07 16:42:23 Denne ret er super Kirsten Bornich - 2009-03-28 06:04:28 Efter benene havde trukket i 1½ døgn og dryppet af, blev de løsfrosset og klar til grillen. Den meget velsmagende lage er hældt på isterningeposer og frosset de kan pifte enhver sovs op. N. Bo Henriksen - 2005-01-01 01:01:01 For det bedste resultat med denne egnsret fra Salling er det vigtigt at benene trækker i kogelagen op til 2 døgn !! - og husk selvfølgelig at øl skal være mørk Gambrinus både til kogning og til nydelse! Christian Feddersen - 2005-01-01 01:01:01 Tilsæt et par ituskårne løg under kogningen. Også skal benene i ovnen, på rist, efter de er stegt på panden. Her steger de færdig, til der ikke er mere fedt på dem. Husk mørk Gambrinus og snaps til! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne