Flødebagte kartofler

Flødebagte kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Flødebagte kartofler, billede 4 Flødebagte kartofler, billede 1 Flødebagte kartofler, billede 2 Flødebagte kartofler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2.5 dl.Madlavningsfløde 18%
100 g.løg
2 fedhvidløg
1 dl.timian, frisk hakkede
1.5 tsk.groft salt
 peber
1000 g.melede kartofler i grove stykker
75 g.Revet, mozzarellaost
 
Opskrift:
Bring fløde, finthakket løg, knust hvidløg, timian, salt og peber i kog i en stor, tykbundet gryde. Tilsæt kartoflerne og kog dem ved svag varme og under låg i ca. 7 min. - rør af og til.

Hæld flødekartoflerne i et ovnfast fad (ca. 7 x 21 x 26 cm) og bag dem midt i ovnen ved 200 grader C alm. ovn.

Tag kartoflerne ud efter ca. 20 min. og drys dem med ost.

Bag kartoflerne færdige de sidste 10 min.





karakterer:
Opskriften er vist 89640 gange,
og udskrevet 1521 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (34 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu