Tamara
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn Indsendt : Red : |
|
|
Torskerognen moses med en gaffel og blandes med citronsaft og creme fraiche. Skær derefter oliven i terninger og bland dem i mosen sammen med den hakkede persille. Hvidløgsfedet finhakkes eller presses og tilsættes blandingen. Smag til med hvid peber og evt. en anelse salt, men vær forsigtig, der kommer meget saltsmag fra de tilsatte oliven. Top salaten op i en serveringsskål og sæt den til afkøling i køleskabet i et par timer.
Ved servering kan retten pyntes med lidt oliven og hakket persille. Der gives brød til. Tips: Det giver en god variation hvis oliven erstattes af 1-1 1/2 spsk. kapers. |
|
Opskriften er vist 14064 gange,
og udskrevet 210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne