Tamara

Tamara, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.torskerogn naturel
0.5 citron saften heraf
0.75 dl.creme fraiche
2 spsk.hakket persille
10 sorte oliven (eller grønne)
0.5 fedpresset hvidløg
 salt
 hvid peber
 
Opskrift:
Torskerognen moses med en gaffel og blandes med citronsaft og creme fraiche. Skær derefter oliven i terninger og bland dem i mosen sammen med den hakkede persille. Hvidløgsfedet finhakkes eller presses og tilsættes blandingen. Smag til med hvid peber og evt. en anelse salt, men vær forsigtig, der kommer meget saltsmag fra de tilsatte oliven. Top salaten op i en serveringsskål og sæt den til afkøling i køleskabet i et par timer.

Ved servering kan retten pyntes med lidt oliven og hakket persille. Der gives brød til.

Tips:

Det giver en god variation hvis oliven erstattes af 1-1 1/2 spsk. kapers.





karakterer:
Opskriften er vist 14064 gange,
og udskrevet 210 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu