Lemon pighaj
Hovedingrediens : HajFisk - Pighaj Indsendt : Red : |
|
|
Klargøringen:
Fiskesiderne skæres på langs og tværs i tern på 1x1 cm. sådan at kødet stadig hænger fast i skindet. Fiskesiderne lægge udstrakt i fad, drysses let med salt, herpå lægges citrongræstop knust med bagsiden af en kniv og lidt fint høvlet ingefær. Fisken parfumeres med lidt sojasauce, rustvogn og saften af 1/2 citron og 1 lime og henstår en time med ingredienserne. Forårsløgene rengøres og snittes meget fint. Citrongæssets nederste del snittes ligeledes meget fint. De øvrige ingredienser holdes klar i skåle. Fiskesider vendes i piske æg og rugmel, således at melet kommer ned mellem fisketernene. Fremstillingen: En Wok opvarmes med sojaolie. Heri kommes fiskesiderne med kødsiderne ned mod olien. Steges i 1-2 minutter efter fiskens tykkelse og lægges på fedtsugende papir. Olien frahældes og wokken aftørres med papir. Wokken opvarmes igen med sesamolien, heri lynsteges det fintsnittede citrongræs og forårsløg, citronsaft, soya, rustvogn tomatchillisauce, Råsukker og 1- 2 dl. koldt vand og lemonsaucen indkoges til glinsende konsistens. Fiskesiderne koges et øjeblik i den glinsende sauce og anrettes på fad med saucen. Fadet omkranses med limeskiver. Fisken kan nydes med ris, pasta eller nudler. |
|
Opskriften er vist 9200 gange,
og udskrevet 204 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne