Pighajbøf

Pighajbøf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : HajFisk - Pighaj

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
6-800 g.hajkød
 mel
 salt
 peber
 smør
 løg
 jordskokker
2 limefrugter
 svampe
Opskrift:
Hajkødet vendes i mel, hvor der er tilsat salt og peber. Steges i smør på panden i ca. 5-6 min, der kan evt. tilsættes lidt limesaft.

Pande nr. 2: Her steges jordskokkerne i tern med løg og svampe, og smages til med limesaft, salt og peber.

Serveres med groft hakket bredbladspersille. Der kan evt. serveres smørsauce hertil. Tips: tilsæt karry, paprika i melet for ekstra smag.





karakterer:
Opskriften er vist 11314 gange,
og udskrevet 272 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu