Pighajbøf
Hovedingrediens : HajFisk - Pighaj Indsendt : |
|
|
Hajkødet vendes i mel, hvor der er tilsat salt og peber. Steges i smør på panden i ca. 5-6 min, der kan evt. tilsættes lidt limesaft.
Pande nr. 2: Her steges jordskokkerne i tern med løg og svampe, og smages til med limesaft, salt og peber. Serveres med groft hakket bredbladspersille. Der kan evt. serveres smørsauce hertil. Tips: tilsæt karry, paprika i melet for ekstra smag. |
|
Opskriften er vist 11314 gange,
og udskrevet 272 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne