Amerikanske sparerips
Hovedingrediens : Svinekød - Spareribs Oprindelsesland : Amerika Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk marinaden sammen. Gem ca. 1 dl. til pensling og servering. Hvis der er meget fedt på spareribsene kan du skære lidt af fedtet af. Læg kødet i kogende letsaltet vand, og lad dem simre i 30-45 minutter.
Skum af et par gange undervejs.
Tages op af vandet og drypper af. Pensl de forkogte ribben med sammenrørt marinade. Læg dem i et fad eller i en frysepose. Lad kødet trække i min. 4-5 timer. Derefter fjernes lidt af marinadelaget med køkkenrulle, så kødet ikke branker. Grill ribbenene i god afstand fra gløderne 15-20 minutter. Vend dem ofte og pensl dem indimellem med marinaden. Serveres med coleslaw og brød. |
|
Opskriften er vist 78097 gange,
og udskrevet 1948 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (21 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-09-20 19:52:50 God opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne