Amerikanske sparerips

Amerikanske sparerips, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Svinekød - Spareribs

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :      Red :
Amerikanske sparerips, billede 4 Amerikanske sparerips, billede 1 Amerikanske sparerips, billede 2 Amerikanske sparerips, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.spareribs
 
 Marinade:
2 dl.tomatketchup
1 dl.rødvinseddike
1 dl.soja
2 spsk.Dijonsennep
0.5 dl.akacie honning
2 fedknust hvidløg
1 spsk.timian, frisk
1 tsk.stødt ingefær
1 tsk.Worcestershire Sauce
 et par stænk Tabasco efter smag
 
Opskrift:
Pisk marinaden sammen. Gem ca. 1 dl. til pensling og servering. Hvis der er meget fedt på spareribsene kan du skære lidt af fedtet af. Læg kødet i kogende letsaltet vand, og lad dem simre i 30-45 minutter. Skum af et par gange undervejs.
Tages op af vandet og drypper af.

Pensl de forkogte ribben med sammenrørt marinade. Læg dem i et fad eller i en frysepose. Lad kødet trække i min. 4-5 timer. Derefter fjernes lidt af marinadelaget med køkkenrulle, så kødet ikke branker.

Grill ribbenene i god afstand fra gløderne 15-20 minutter. Vend dem ofte og pensl dem indimellem med marinaden.

Serveres med coleslaw og brød.





karakterer:
Opskriften er vist 78092 gange,
og udskrevet 1948 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-09-20 19:52:50
God opskrift