Ossobucco
Hovedingrediens : Oksekød - Ossobuco Indsendt : Red : |
|
|
Skær et af løgene i skiver. Varm olien og brun kødet sammen med løgene. Fjern kødet fra gryden.
Hak det andet løg og hæld det i gryden sammen med selleri, gulerod og hvidløg. Svits i ca. 5 min. indtil grønsagerne er bløde. Tilsæt tomaterne og hvidvinen. Læg kødet tilbage i gryden, og lad det koge for svag varme i ca. 2 timer. Imens laves gremoltaen. Miks persille, citron og hvidløg. Fjern gryden fra kogepladen og tilsæt citronskræl og laurbærbladene. Smag retten til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 38151 gange,
og udskrevet 1134 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer lemvig - 2008-04-06 07:31:33 gremolata= hakket persille + revet citronskal + hvidløg anonym - 2008-02-10 18:29:41 hvad er Gremolta?????????? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne