Ossobucco

Ossobucco, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Ossobuco

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 spsk.hvedemel
4 stk.osso bucco
2 småløg
0.25 dl.olivenolie
1 finthakket selleri
1 finthakket gulerod
400 g.flåede tomater
3 dl.tør hvidvin
3 dl.kalve- eller kyllingefond
 Skal fra 1 citron
4 laurbærblade
 
 Gremolta:
0.25 dl.finthakket persille
 finthakket citron skal
1 fedpresset hvidløg
 
Opskrift:
Skær et af løgene i skiver. Varm olien og brun kødet sammen med løgene. Fjern kødet fra gryden.

Hak det andet løg og hæld det i gryden sammen med selleri, gulerod og hvidløg. Svits i ca. 5 min. indtil grønsagerne er bløde. Tilsæt tomaterne og hvidvinen.

Læg kødet tilbage i gryden, og lad det koge for svag varme i ca. 2 timer.

Imens laves gremoltaen. Miks persille, citron og hvidløg. Fjern gryden fra kogepladen og tilsæt citronskræl og laurbærbladene. Smag retten til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 38151 gange,
og udskrevet 1134 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-04-06 07:31:33
gremolata= hakket persille + revet citronskal + hvidløg

  -   2008-02-10 18:29:41
hvad er Gremolta??????????