Indbagt kalkun

Indbagt kalkun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.kalkun fars
0.5 gul peberfrugt
0.5 grøn peberfrugt
0.5 rød peberfrugt
100 g.hasselnødder
1 lilleløg
2 æg
3 spsk.hvedemel
2 mellem butter plader
 
Opskrift:
Peberfrugter, løg, nødder skæres i små tern. kommes i skål. tilsæt kalkun.1 æg. mel og røre det godt sammen. butterdej plader rulles en lille smule. fordel farsen på dejen som en pølse og læg den anden plade oven på. skær resten af dejen væk så der er ca 1 1/2 cm tilbage. tryk dejen i kanten med en gaffel som dyppes i et glas vand. pisk det sidste æg og pensle dejen med ægget.





karakterer:
Opskriften er vist 12653 gange,
og udskrevet 320 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvor lang tid skal se bages...? Og på hvor meget?

  -   2005-01-01 01:01:01
F.eks. blandet salat og hjemmebagt grov flutes med masse af fibre i, hvad er meget sundt!

  -   2005-01-01 01:01:01
Nogle gode forslag hvad man skal servere til????