Laksetartar
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt : Red : |
|
|
Befri laksen for evt. ben og skind. Hak den gennem de fine huller på kødhakkeren. Har du en foodprocessor kan den med fordel benyttes i stedet for.
Rør så farsen forsigtigt med de finthakkede løg, sennep og den rengjorte rogn ( se opskrift Stenbiderrogn ). Smag til med salt, peber, olie og ca. halvdelen af de hakkede krydderurter.
Pisk creme fraiche med håndmixeren til en konsistens næsten som smør. Tilsæt salt, peber, citronsaft og resten af de hakkede krydderurter. Vend de forsigtigt sammen. Stil køligt. Fordel nu laksemassen i et tyndt lag på kolde frokosttallerkner, så den dækker bunden. Form så en lille kugle af creme fraichen med en varm ske. Pynt med dildkviste eller andet. |
|
Opskriften er vist 30198 gange,
og udskrevet 874 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 server med muscadet vin Ram2 - 2005-01-01 01:01:01 Ved at skifte ½ delen af fisken ud med røget laks, får du en variant der er meget velsmagende. Kan pyntes med capers - høvlet peberrod - og sorte oliven skåret i ringe |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne