Frikedeller
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør kødet sejt med salt, 2-3 min. Tilsæt revne løg og alle øvrige ingredienser, og rør til farsen har en ensartet konsistens. Hold evt. en del af mælken tilbage. Lad farsen hvile i køleskab mindst en halv time.
Tilsæt lidt mere mælk, hvis farsen er for fast. Steg frikadellerne på panden i det varme fedtstof, ca. 2 min. på hver side. Skru ned for varmen, og steg frikadellerne færdige, ca. 4 min. mere på hver side. Tips: Tilsæt lidt mindre mælk, hvis farsen laves af frosset kød, af kød med højere fedtindhold eller kalkunkød. Melet kan eventuelt erstattes af 1 1/2 dl havregryn. Når farsen røres sej med salt, før de øvrige ingredienser tilsættes, bliver den bedre til at binde mælken. På den måde opnår man en bedre konsistens af farsen og de færdige frikadeller. Hvis man laver en stor portion frikadeller, kan de steges færdig i ovnen. Efter bruning skal de have ca. 10 min. ved 200 C. |
|
Opskriften er vist 50644 gange,
og udskrevet 1302 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.1 (173 stemmer) |
|
Kommentarer Ea og Cille - 2012-09-26 19:11:24 Så er vi lige blevet færdige, de smager lååååååågsus! Ea og Cille - 2012-09-26 18:32:53 Vi har lige lavet farsen, og vi skal til at stege dem. Det se rmeget godt ud vil vi sige :) Håber det smager lige så godt som det ser ud? ;D mig - 2009-11-29 16:52:09 det er gode opskrifter i har. men jeg har et råd: det er måske lidt kedeligt at læse sådan en lang tekst, som der står ved hver eneste opskrift. i kunne lave et lille resyme og en "læs mere" man kan klikke på hvis man vil læse det hele.:0) louise - 2005-01-01 01:01:01 syntes det er e kanon god opskrift det smager kanon Nannah - 2005-01-01 01:01:01 Det lyder meget mærkeligt at det hele bare skal i......og at saltet skal blandes i med kødet!!!.....men okaiii.... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne