Tandoori kyling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
|
|
Rør yoghurt godt sammen med salt, citronsaft og Tandoori krydderi. Vend kyllingestykkerne i marinaden og sæt dem i køleskabet et par timer eller dagen før.
Skrub eller skræl kartoflerne og skær dem i kvarte. Vend dem med olie, salt og peber og bred dem ud på en bageplade med bagepapir. Læg kyllingestykkerne i en bradepande med bagepapir. Sæt det hele i ovnen med varmluftsfunktion ved 225 grader i ca. 25 minutter. Agurkeraita: Hæld yoghurten i et kaffefilter og lad den dryppe af 1/2 time. Skrab yoghurten ud af kaffefilteret og rør den igennem. Tilsæt groftrevet agurk og finthakket mynte. Smag til med salt og peber. Server med limebåde og agurkeraita. Tips: Du kan købe færdigblandet Tandoori krydderi i specialforretninger og større supermarkeder. Man kan også selv blande Tandoori krydderi af 1 fed knust hvidløg, 1 tsk garam masala, 1 tsk stødt ingefær, 1 tsk stødt chili, 1/4 tsk stødt gurkemeje, 1 tsk stødt koriander, evt. rød farve |
|
Opskriften er vist 22625 gange,
og udskrevet 593 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer lotte - 2010-03-09 15:36:39 kan retten fryses ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne