Mousakka med squash
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
|
|
Squash skæres i skiver og lægges i et ildfast fad.
Kødsovs: Det hakkede løg svitses i olien uden at tage farve. Farsen puttes i, røres til den har delt sig. Dåsetomater og væde samt de øvrige ingredienser undtaget rasp og fetaost tilsættes. Koges ved svag varme ca. 10 – 15 min., tilsæt evt. lidt vand. Rasp og smuldret fetaost tilsættes. Kanelstangen fjernes. Gryden tages fra varmen og kødsovsen fordeles over squash skiverne i fadet. Ostesovsen hældes over. Retten sættes i ovnen ca. ½ time ved 200 grader. Serveres med salat og flytes til. |
|
Opskriften er vist 24570 gange,
og udskrevet 634 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne