Grydestegt kalveklump med brøndkarse

Grydestegt kalveklump med brøndkarse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveklump

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
800 g.kalveklump (- fedt og sener)
800 g.blandede små, løg(nye løg, rødløg/alm løg med top, skalotteløg, hvidløg)
1 bdt.brøndkarse
 salt
 peber
2 dl.vand eller bouillon
100 g.smør
 
 
 
Opskrift:
Tag kødet ud af køleskabet i god tid. Bind stegen så den får en ordentlig facon. Brun den af i en gryde. Tag den op. Kom pillede, hele eller delte løg i gryden (og toppen fra), krydr med salt og peber. Lad løgene braisere nogle minutter til de bliver gyldne og let bløde. Kom æbleeddike ved og lad det koge et par minutter. Kom kød og evt kødsaft tilbage i gryden, kom vand ved, låg på og lad stegen småsimre ca. 30 minutter på blusset eller færdigsteg den i ovnen ca. 30 min til den er rosa. Lad den trække 15 minutter inden den skæres for.

Imens sigtes væden fra gryden over i blenderen og blendes med smør og brøndkarse. Kom saucen i en anden gryde, smag til med salt og peber. Kom løgene tilbage i gryden, hak løgtoppene og kom dem ved. Varm blandingen igennem. Giv begge dele til stegen. Giv brød og andre grønsager til efter lyst.





karakterer:
Opskriften er vist 17528 gange,
og udskrevet 354 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu