Grydestegt kalveklump med brøndkarse
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalveklump Indsendt : |
|
|
Tag kødet ud af køleskabet i god tid. Bind stegen så den får en ordentlig facon. Brun den af i en gryde. Tag den op. Kom pillede, hele eller delte løg i gryden (og toppen fra), krydr med salt og peber. Lad løgene braisere nogle minutter til de bliver gyldne og let bløde. Kom æbleeddike ved og lad det koge et par minutter. Kom kød og evt kødsaft tilbage i gryden, kom vand ved, låg på og lad stegen småsimre ca. 30 minutter på blusset eller færdigsteg den i ovnen ca. 30 min til den er rosa. Lad den trække 15 minutter inden den skæres for.
Imens sigtes væden fra gryden over i blenderen og blendes med smør og brøndkarse. Kom saucen i en anden gryde, smag til med salt og peber. Kom løgene tilbage i gryden, hak løgtoppene og kom dem ved. Varm blandingen igennem. Giv begge dele til stegen. Giv brød og andre grønsager til efter lyst. |
|
Opskriften er vist 17528 gange,
og udskrevet 354 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne