Kartoffelbagt mørksejfilet med auberginetatar og pesto
Hovedingrediens : TorskeFisk - Mørksej Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Auberginetatar:
Halvér auberginen og lav nogle snit i kødet med en kniv. De 2 halvdele smøres med lidt olie og krydres med frisk (el. tørret) timian og rosmarin, hvidløg efter behag, salt og peber. Bages i en varm ovn ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 15 minutter. Herefter skrabes kødet ud og tataren smages til, og varmes i en gryde lige inden servering. Mørksej: Kartoflerne rives til tynde kartoffelflager på et rivejern. Skær mørksejen i portionsstykker, krydre med salt og peber (evt. et tyndt lag dijonsennep), og indpak el. overdæk mørksejen med kartoffelflagerne, der krydres med salt. Steges/brunes kort på panden først på kartoffelsiden, lægges på bageplade med bagepapir og bages ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 10-12 minutter. Pesto: 1/2 dl olie, 1 fed hvidløg, rucolasalat, pinjekerner, parmesanost, salt og peber blendes. Server retten med persillerodskompot eller stegte rodfrugter. |
|
Opskriften er vist 28049 gange,
og udskrevet 690 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne