Kold ferskensuppe med creme chantilly
Hovedingrediens : Frugt - Fersken Indsendt : Red : |
|
|
Bring rigeligt vand i kog i en stor gryde. Kom fersknerne i. Tag dem op efter 30 sekunder og kom dem i koldt vand. Flå dem straks med en lille, skarp kniv. Skær derefter et rids ind til stenen hele vejen rundt. Vrid de to halvdele løs fra hinanden og fjern stenen. Gentag ved alle fersknerne.
Kog vand, vanille, sukker og honning til en lage. Læg teen i en sigte og lad den trække i lagen i ca. 5 – 8 minutter. Lad lagen køle af og sigt den når den er blevet kold. Blend den sigtede lage med kødet fra fersknerne. Smag til med citronsaften. Creme Chantilly: Pisk piskefløden til skum. Flæk en vanillestand og skrab kornene ud. Bland vanillekorn med flormelis. Rør vanillesukkeret i flødeskummet. Serveres til den kolde ferskensuppe |
|
Opskriften er vist 11213 gange,
og udskrevet 213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne