Varm fersken suppe
Hovedingrediens : Frugt - Fersken Indsendt : Red : |
|
|
Margarine smeltes, karry tilsættes, hvidløg skæres i tern og brunes.
Alt tilsættes og det hele koges godt i gennem alt blendes, tilsæt ½ l piskefløde, alt koges godt igennem. Tilsæt rejer lige før servering. Serveres med flutes til |
|
Opskriften er vist 12106 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne