Yoghurtbrød
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Yoghurt Indsendt : Red : |
|
|
Gæren udrøres i lunken vand, mælk og fibersund blandes i og hviler i ca. 10 minutter. Yoghurt og afkølet smeltet margarine røres i gærmassen, Meltet tilsættes og det hele æltes sammen. Stilles lunt til hævning i ca. 1/2 time, formes til franskbrød og efterhæver ca. 20 minutter. Bages ved 200 grd. i ca. 30 minutter.
|
|
Opskriften er vist 22865 gange,
og udskrevet 463 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-01-02 10:51:15 tænker på, om man mon kan gøre brødet endnu bedre ved at putte mindre gær i og lade det hæve længere tid? anonym - 2009-01-02 10:49:02 Det er en slags klid, som du fider i daglivarebutikken ved melet i en lille pose. margit nielsen - 2008-11-23 17:25:16 jeg ved ikke hvad fibersund er, kan nogen hjælpe |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne