Ceasar salat
Hovedingrediens : Salat - Romainsalat - Romain Indsendt : Red : |
|
|
Gør salathovederne i stand, skil dem i enkelte blade, som skylles grundigt og får lov at dryppe godt af, inden de rives i mindre stykker. Ansjosfileterne skæres i strimler. Skær brødskiverne i terninger og steg dem gyldne i smørret. Når de er færdige, lægges de til afkøling på fedtsugende papir. Rør olien med vineddike, salt og peber. Pil hvidløgsfedene og pres dem direkte i dressingen. Bland salatbladene med ristede brødterninger, ansjosfileter og reven ost og vend dressingen i. Pisk æggeblommerne let sammen og vend dem i salaten, til alle blade er glinsende blanke.
|
|
Opskriften er vist 35180 gange,
og udskrevet 565 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Ask - 2005-01-01 01:01:01 God opskrift, men lidt stor uden en angivelse af hvor mange personer den skal dække. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne