Ceasar salat

Ceasar salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SalaterRet : Salater - Ostesalater

Hovedingrediens : Salat - Romainsalat - Romain

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 romaine salathoveder
18 ansjosfileter
6 skivertoastbrød
3 spsk.smør
3-4 fedhvidløg
18 spsk.fintrevet parmesanost
8 spsk.olivenolie
4 spsk.vineddike
1-1.5 tsk.salt
0.5 tsk.hvid peber
6 rå æggeblommer
 
Opskrift:
Gør salathovederne i stand, skil dem i enkelte blade, som skylles grundigt og får lov at dryppe godt af, inden de rives i mindre stykker. Ansjosfileterne skæres i strimler. Skær brødskiverne i terninger og steg dem gyldne i smørret. Når de er færdige, lægges de til afkøling på fedtsugende papir. Rør olien med vineddike, salt og peber. Pil hvidløgsfedene og pres dem direkte i dressingen. Bland salatbladene med ristede brødterninger, ansjosfileter og reven ost og vend dressingen i. Pisk æggeblommerne let sammen og vend dem i salaten, til alle blade er glinsende blanke.





karakterer:
Opskriften er vist 35180 gange,
og udskrevet 565 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
God opskrift, men lidt stor uden en angivelse af hvor mange personer den skal dække.