Farsruller med fyld 02
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienserne til farsen røres sammen, den skal være ret fast.
Smør farsen ud på et vandskyllet skærebræt i ca. 1 cm. tykkelse, skær den ud i firkanter på 8x10 cm.
Læg en strimmel skinke, lidt ost og sennep på hver firkant. Form dem til ruller, vend dem i rasp og brun dem på panden. Læg rullerne i et ildfast fad og kog panden af med lidt vand. Væden hældes over rullerne, der sættes i ovnen ½ - ¾ time ved 200 grader. Serveres med løse ris og salat til |
|
Opskriften er vist 19608 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne