Kogning af Roastbeef (Roastbeaf - Roostbeaf)
Hovedingrediens : Oksekød - Roastbeef Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gnid kødet med salt og peber.
Varm fedtstoffet i en gryde. Brun kødet på alle sider i fedtstoffet. Tilsæt bouillon og lad det småkoge under låg på lav blus i ca. 20 minutter. C-temp. 62-66 grader m/stegetermometer). Tag kødet op. Lad stegen hvile i ca. 20 minutter, mens det samler saften. |
|
Opskriften er vist 119250 gange,
og udskrevet 2357 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (54 stemmer) |
|
Kommentarer Mic - 2016-02-06 17:09:05 God fremgangsmåde.....dog plejer jeg at vende processen og koge først herefter steges roastbeefen godt af giv rigeligt med salt og peber under stegning, hvil i ca 20 min;-) Dette giver en god og kraftig smag til kødet, der efter servering egner sig fortrinligt som skiveskæret pålæg på rugbrød. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne