Chokoladekage med cognac

Chokoladekage med cognac, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bund:
250 g.valnødder
250 g.sukker
4 æggehvider
 
 Creme:
5 æggeblommer
130 g.sukker
250 g.chokolade
250 g.smør
10 spsk.cognac
1 spsk.Kaffe. instant. pulver
 
 Pynt:
 Halve valnødder
 Ren rå marcipan
 
Opskrift:
Bund:
Æggehviderne piskes meget stive med sukkeret. De malede valnødder vendes i. Massen fordeles på to smørsmurte og meldryssede lagkageforme. Bages ved 175º til de er lysebrune.

Creme:
Chokolade og smør smeltes og svales. Æggeblommer og sukker piskes til det er tykt og blandes i chokolademassen sammen med cognac og kaffepulver, der er udrørt i lidt varmt vand. Cremen lægges i mellem oven på kagen, som pyntes med halve valnødder og marcipan. Evt. kandiserede violer.





karakterer:
Opskriften er vist 13150 gange,
og udskrevet 217 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-02-01 10:34:26
nice, men der ska" også whisky i.