Chokoladekage med cognac
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Bund:
Æggehviderne piskes meget stive med sukkeret. De malede valnødder vendes i. Massen fordeles på to smørsmurte og meldryssede lagkageforme. Bages ved 175º til de er lysebrune. Creme: Chokolade og smør smeltes og svales. Æggeblommer og sukker piskes til det er tykt og blandes i chokolademassen sammen med cognac og kaffepulver, der er udrørt i lidt varmt vand. Cremen lægges i mellem oven på kagen, som pyntes med halve valnødder og marcipan. Evt. kandiserede violer. |
|
Opskriften er vist 13150 gange,
og udskrevet 217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer nice - 2008-02-01 10:34:26 nice, men der ska" også whisky i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne