Chokoladekage med abrikos-syltetøj
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Smelt chokoladen i et vandbad og lad den køle af. Rør smørret hvidt, med sukkeret lidt efter lidt. Rør æggeblommerne i en af gangen. Kom chokoladen i lidt efter lidt, under kraftig piskning.
Dejen skal være let og luftig inden melet blandes i. Pisk æggehviderne hårdt, og bland det forsigtigt i dejen. Hæld dejen i en smurt og meldrysset springform. Bag kagen ved 125-150 grader C i ca. 1 time. Prøv evt. med en stegenål om kagen er gennembagt. Tag kagen ud af formen, og lad den køle af. Skær kagen igennem og kom abrikos-syltetøjet mellem de to lag. Glasur: Smelt chokoladen, kog vand og sukker til en lage. Bland chokoladen i lagen lidt efter lidt. Rør til sidst smørret i og kom glasuren på kagen. Kagen har godt af at stå og trække en dags tid. Serveres med flødeskum til. |
|
Opskriften er vist 12946 gange,
og udskrevet 270 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne