Skinkeomelet (Raclette)
Hovedingrediens : Æg - Vagtelæg Indsendt : |
|
|
Æggemasse:
Pisk æg, vand og salt let sammen. Steg en skinkeskive med lidt grøntsager. Æggemasse hældes over og steges til det er stivnet. Revet ost drysses over og gratineres. |
|
Opskriften er vist 42428 gange,
og udskrevet 714 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne