Carbonader
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødet røres med krydderurter, æg, mel, mælk, salt og peber. Form farsen til 12 karbonader, som ombindes med en skive bacon. Brun karbonaderne i smør på en stegepande og sæt dem herefter i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 10-12 min Lad karbonaderne hvile i 3 min inden de serveres.
|
|
Opskriften er vist 88012 gange,
og udskrevet 1305 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Tony F. Hansen - 2022-02-02 04:13:08 Steg Carbonaderne med krydderier efter eget valg i 15 min på panden ved svag varme. De forbliver bløde og beholder smagen. Alexander - 2014-08-15 15:24:23 Peberen skal helst på bagefter, peber kan ikke klare så høj varme. :) Nanna O. - 2012-01-26 17:53:33 HEJ :-D staves carbonader ikke mmed k?:P Mikael - 2009-09-07 19:00:53 Bosidende i London; Det er en fornoejelse at bruge jeres opskrifter. Det giver mig muligheden til at intrukserer dansk mad ( som vor mor lavede den) til min familie. Tusinde tak PS: De er min erfaring at Vibeke har ret. 15 - 20 min. i ovnen er superb Vibeke - 2007-04-18 07:25:03 Karbonaderne skal have 15-20 min i ovnen istedet for de 10-12 min. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne