Remoladesovs
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Tykmælk Indsendt : Red : |
|
|
Rør alle ingredienserne sammen. Egner sig som kold sovs til fisk og nye kartofler.
|
|
Opskriften er vist 24469 gange,
og udskrevet 576 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Kirsten , Cheltenham - 2010-01-16 12:39:16 En god lille sag naar man bor i et land hvor remolade ikke kendes Brun sovs<3 - 2005-01-01 01:01:01 Mine smagsløg er ikke lige til det her :P |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne