Kastaniepuré/kastanjepuré

Kastaniepuré/kastanjepuré, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Pure

Hovedingrediens : Nødder - Kastanier

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.kastanjer
 vand
 
Opskrift:
Der skæres et kors gennem skallen på kastanjerne som sættes i en 200 varm ovn til skallen løsner sig. Pil dem og kog dem møre. De blendes eller sis.





karakterer:
Opskriften er vist 20967 gange,
og udskrevet 255 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-10-08 15:56:30
Det er lettere at pille skallerne af ved at skære dem i kvarte, hælde kogende vand på og lade dem stå nogle minutter. Kan pureen fryses?