Kastaniepuré/kastanjepuré
Hovedingrediens : Nødder - Kastanier Indsendt : Red : |
|
|
Der skæres et kors gennem skallen på kastanjerne som sættes i en 200 varm ovn til skallen løsner sig.
Pil dem og kog dem møre.
De blendes eller sis.
|
|
Opskriften er vist 20967 gange,
og udskrevet 255 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer BZ - 2018-10-08 15:56:30 Det er lettere at pille skallerne af ved at skære dem i kvarte, hælde kogende vand på og lade dem stå nogle minutter. Kan pureen fryses? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne