Kastanjecreme med chokoladesovs
Hovedingrediens : Nødder - Kastanier Indsendt : Red : |
|
|
Bland kastanie puréen med sukker og vaniljesukker i en skål og rør puréen smidig. Tilsæt cremefraiche lidt ad gangen og rør kanel i.
Pisk fløden stiv og bland den i puréen med let hånd. Frys derefter kastanie puréen i ca. 2 timer, så den bliver godt kold.
Bland kakao, sukker, vand og fedtstof til chokoladesauce i en kasserolle. Lad det koge op under omrøring og lad derefter sovsen blive kold. Smag til med cognac, rom eller punsch.
Fordel kastanie cremen i dessertskåle og servér med chokoladesauce.
|
|
Opskriften er vist 15708 gange,
og udskrevet 214 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Flemming - 2005-01-01 01:01:01 Velsmagende, men lidt vammel. Vi valgte at servere frugt til i stedet for chokoladesovsen, hvilket gør den lidt friskere |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne