Kastanjecreme med chokoladesovs

Kastanjecreme med chokoladesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Nødder - Kastanier

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
½ dåsekastanie puré, naturel á 425 g
4 spsk.sukker
2 tsk.Vaniljesukker
1 dl.cremefraiche
0.5 tsk.kanel
1 dl.piskefløde
½ dl.kakao
0.75 dl.sukker
0.75 dl.vand
1 spsk.smør eller margarine
1-2 spsk.Cognac, rom eller punsch
 
Opskrift:
Bland kastanie puréen med sukker og vaniljesukker i en skål og rør puréen smidig. Tilsæt cremefraiche lidt ad gangen og rør kanel i. Pisk fløden stiv og bland den i puréen med let hånd. Frys derefter kastanie puréen i ca. 2 timer, så den bliver godt kold. Bland kakao, sukker, vand og fedtstof til chokoladesauce i en kasserolle. Lad det koge op under omrøring og lad derefter sovsen blive kold. Smag til med cognac, rom eller punsch. Fordel kastanie cremen i dessertskåle og servér med chokoladesauce.





karakterer:
Opskriften er vist 15708 gange,
og udskrevet 214 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Velsmagende, men lidt vammel. Vi valgte at servere frugt til i stedet for chokoladesovsen, hvilket gør den lidt friskere