Chocoladekage

Chocoladekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Randformkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
200 g.mel
200 g.sukker
1 tsk.vanillesukker
1 tsk.pulverkaffe
1 spsk.reven appelsinskal
3 spsk.kakao
1 tsk.bagepulver
150 g.blødgjort smør
3 æg
 
 Glasur:
2 dl.sigtet flormelis
2 spsk.kakao
½ æggehvide
 
Opskrift:
Tænd ovnen og indstil den på 175º.

Rør kagen sammen. Hæld dejen i smurt kageform med skorsten eller randform. Sæt den på nederste ribbe og bag 45-50 min.

Rør glasuren sammen. Den skal være ret tyk og smørbar. Overtræk kagen med glasuren, når kagen er kold.





karakterer:
Opskriften er vist 34015 gange,
og udskrevet 729 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (65 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-07-04 18:42:50
i har ikke skrevet om der skulle komme mælk i eller om hvor mange grader den skulle være på det er let dårligt synes jeg men den er i ovenen håber den smager godt men jeg har sattet den på 170 grader og har sattet let mælk i så jeg fandt selv ud af det men det er stædig dårligt at i ikke har skrevet det

  -   2012-04-10 18:45:17
waow sikke en kage den er den bedste kage EVER jeg er 12 og har lavet kagen helt ude besvær den er maga GOD men vil give de andre ret idet med æggehviderne:)

  -   2011-11-08 14:06:23
den er SÅ nem at laeve og så smager den bar´ dejlig:)

  -   2010-01-26 18:46:20
Den er hurtig om nem at lave samt billigere end en ryste kage og så er den GOD

  -   2009-02-01 11:55:20
den er bare super super god ps. nem for børn

  -   2008-01-03 14:15:59
den er da helt fin

  -   2007-03-13 18:11:45
Jeg syntes kagen er god, men jeg syntes lige som Peter Jensen at; en ½´eggehvide til glauern er for lidt... DERFOR SMAGER DER ER (B....).

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg synes at ½ æggehvide til glasuren er for lidt. Derfor bruger jeg en hel æggehvide samt lidt vand. Så får glasuren en bedre konsistens.

  -   2005-01-01 01:01:01
Den er bare så god...