Tomater fyldt med majssalsa
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater Højtid: Skt. Hans Indsendt : |
|
|
Halver tomaterne og tag indmaden ud med en ske.
Hak indmaden og gem den.
Drys tomaterne indvendigt med lidt salt og rørsukker og stil dem med bunden i vejret på køkkenrulle i mindst 1/2 time.
Tænd ovnens grill, eller havegrillen Halver fenniklen på langs og pensl den med lidt af olien. Læg majskolbe, peberfrugt og fennikel under eller på grillen og grill til majsen har taget lidt farve på alle sider, peberfrugtens skind er sort på alle sider, og fenniklen er gylden. Lad grønsagerne køle af. Skær majsene af kolben med en skarp kniv. Flå skindet af peberfrugten og skær den i tern. Skær også fenniklen i tern. Vend grønsagerne med indmaden fra tomaterne, limesaft og –skal, hvidløg, chili, krydderurter og resten af olivenolien. Smag til med salt, peber og en anelse sukker. Drys med smuldret gedeost og server med ristet brød. |
|
Opskriften er vist 12530 gange,
og udskrevet 208 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne