Tebirkes
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Gæren opløses I den kolde mælk. Hvorefter de øvrige ingredienser tilsættes.
Dejen rulles derefter ud I et stykke på ca. 20 X 65 cm. Overfladen pensles med æg. De yderste tredjedele foldes ind over hinanden således at dejen er i tre lag. Den sammenlagte dej vendes med bunden i vejret, pensles med æg, drysses med birkes og skæres ud i 16 lige store stykker, som anbringes på en plade, tildækkes og hæver til dobbelt på et lunt sted. Bages på nederste rille ved 220 C i ca 12 min. Man kan evt. springe hævningen over. |
|
Opskriften er vist 13015 gange,
og udskrevet 470 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne