Kørvelsuppe
Hovedingrediens : Grøntsager - Kørvel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær gulerødder i tynde skiver og hak løget.
Varm olien i en gryde og svits løg og gulerødder i 3 min. over middelvarme, mens der røres. Drys melet over og spæd med vand eller bouillon. Kog under låg ved svag varme til gulerødderne er knap møre ca. 3 min. Pluk evt. lidt kørvel fra til pynt, klip resten af, både blade og stilke. Blend kørvel med mælken. Rør kørvelmælken i suppen og varm op til kogepunktet og fjern straks gryden fra varmen. Smag suppen til med salt og peber. Server grovbrød og halve smilende æg til. Tips: Der kan også bruges kørvel fra frost |
|
Opskriften er vist 113245 gange,
og udskrevet 2328 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-12-09 19:42:38 Smilende æg skal koge ca. 7 minutter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne