Gyldne gaffelkager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Rør blødgjort smør og sukker hvidt og luftigt. Tilsæt ægget og rør igen. Bland mel, vanille samt hjortetaksalt og sigte i sukkermassen.
Stil dejen køligt i 2-3 timer, eller til den virker fast. Ælt den sammen og rul den ud i en pølse, som skæres i små bider, der trilles til kugler. Sæt dem på en plade og tryk dem flade med en gaffel. Stryg sammenpiskede æg på kagerne og drys med perlesukker og fint hakkede mandler. Kagerne bages ved 180 grader i ca. 10 minutter. Til de er gyldne brune, og stille til afkøling på en bagerist. |
|
Opskriften er vist 27768 gange,
og udskrevet 832 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Tina - 2010-10-28 18:09:46 Det kan du ved at tippe skålen lidt på skrå mens du pisker, det ar sin tid, men det er gøreligt! Josephine I T Kristensen - 2009-11-17 15:10:21 Hvordan skal man gøre det hvidt og luftigt?! Den kan man jo ikke vel! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne