Rødbedesalat med røget laks
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200°.
Kom rødbederne i et ildfast fad med låg. Hæld 1 dl vand ved og læg låg på. Bag rødbederne ca. 45 min. eller til de virker knap møre, når man stikker en tynd spids kniv i dem. Lad dem køle let af. Gnid skindet af dem og skær rødbederne i 1 x 1 cm tern. Kom dem i en skål og hæld eddike over dem mens de stadig er lune. Smag dem til med hvidløg, chili, sukker, olivenolie og salt og peber, når de er kølet helt af – evt. næste dag. Fordel rødbederne på 4 tallerkner kort før servering, drys med purløg og laksetern og anret 2 spsk syrnet fløde eller gedeyoghurt på hver portion. Server med ristet brød. |
|
Opskriften er vist 16045 gange,
og udskrevet 290 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne