Mokkanøddekager
Hovedingrediens : Nødder - Diverse nødder Højtid: Jul Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Smør smuldres i melet og de andre ingredienser tilsættes og dejen samles. Lad dejen hvile ca. en halv time hvorefter den rulles ud i ca. 0,5 cm tykkelse og stikkes ud med et glas (ca. 2,5 cm i diameter). Kagerne bages ved 200 grader i ca. 12 minutter og afkøles. Efter afkøling dyppes de i smeltet overtrækschokolade. Kan evt. pyntes med kaffebønne eller nøddeflage.
|
|
Opskriften er vist 10584 gange,
og udskrevet 281 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne