Små nøddekager
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Højtid: Jul Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Smørret smuldres i melet, sukker, nøddekerner og havregryn blandes i, og dejen æltes godt.
Rulles til en pølse der trilles i en blanding af hakkede nøddekerner og tesukker.
Lægges i køleskabet mindst 1 time. Skæres i meget tynde skiver, der sættes på smurt plade (ikke for tæt) Bages ved god varme 200 grader i ca. 8 minutter. |
|
Opskriften er vist 15606 gange,
og udskrevet 299 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (34 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne