Ingenting 03
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Smør og æggeblomme æltes godt sammen, og dejen skal helst hvile koldt – enten rullet til pølser, der siden skæres i papirtynde skiver eller som almindelig dej der rulles og udstikkes med snapseglas.
Til marengsen piskes æggehviderne meget stive, sukkeret piskes i lidt ad gangen, og vaniljesukker, hjortetaksalt og eddike piskes i. Der sættes 1 tsk. marengs på hver af de bitte små kager, når de er sat på en smurt bageplade. Bages ved jævn varme 175 grader, til toppen er gylden. Tips: Sønderjyske. |
|
Opskriften er vist 36687 gange,
og udskrevet 1280 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (39 stemmer) |
|
Kommentarer Kaja - 2017-12-11 07:38:23 Hjortetksat i marengsen? Ingen sukker i dejen? anonym - 2011-12-16 16:07:27 ja den var sgu ikke så god, sorry. Tanja - 2011-03-08 23:34:09 Jeg tror de er for meget mel i opskriften.. Dejen smuldrende og kunne hverken rulles til en pølse eller ud som en dej.. Marransen var der enormt eget ekstra af.. henny jensen - 2010-12-03 18:16:55 I har glemt at melet skal æltes i sammen med smør og æggeblommer i opskriften . Lisbeth Bertelsen - 2009-12-13 10:44:13 Denne opskrift har jeg prøvet og det hele mislykkedes, bare ærgeligt. Jeg tror ikke opskriften er rigtig, mener der mangler sukker i dejen, ihverfald kunne den ikke hænge sammen efter bagningen. Lisser - 2005-01-01 01:01:01 Husk også at ælte melet i |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne