Små konfektkager
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Højtid: Jul Indsendt : |
|
|
Kokosmel og mandler hakkes en gang gennem kødmaskinen.
Kommes i en gryde sammen med flormelis, mandelessens og æggehvider og opvarmes over svag varme, mens der hele tiden røres i massen, til den er sej og ret fast.
Den formes lettest gennem sprøjtepose, til små runde kager, stænger eller kranse. De bages ved meget svag varme 125-150 grader i ca 20 minutter Inden de er kolde, pensles de med smeltet overtrækschokolade og pyntes med små stykker aftørrede cocktailbær og valnøddekerner. |
|
Opskriften er vist 17636 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne