Nem julekage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Gæren røres ud i vandet, smør, citronskal, æg, rosiner, sukat og mel tilsættes og dejen arbejdes godt igennem med en ske.
Hæves ca 1 time.
Fyldes i en stor smurt springform eller to mindre forme. Efterhæves, pensles med æg, drysses med sukker og smuttede snittede eller halve mandler Bages ca. 20 minutter ved god varme 200-225 grader. |
|
Opskriften er vist 24841 gange,
og udskrevet 379 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Anne Marie - 2009-12-08 14:32:27 Kan man ikke komme den færdige dej direkte i springform og springe efterhævningen over? gunver - 2007-12-24 11:12:31 rigtig god min julefrokost bliv en sucsee. jacob - 2005-01-01 01:01:01 umh mine tænder løber i vand Marie - 2005-01-01 01:01:01 den er god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne