Julesalat (endive) med avocado
Hovedingrediens : Salat - JuleSalat Indsendt : Red : |
|
|
Skær julesalaten i kvarte uden at fjerne rodenden. Dyp dem 2 min. i kogende letsaltet vand og lad dem dryppe af. Anret på tallerkener med avocadobåde og appelsinfileter og hakkede valnøddekerner. Stænk med eddike og olie og server med brød.
|
|
Opskriften er vist 30930 gange,
og udskrevet 717 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (14 stemmer) |
|
Kommentarer bent.sl - 2008-01-10 18:55:43 Ved dypning i kogende vand får jukesalaten en brun farve. Synsindtrykket er ikke pænt når retten anretteses. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne