Valnøddekager
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Højtid: Jul Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Smørret blødgøres og røres godt med sukkeret, æggeblommer og appelsinskal røres i, derpå blandes melet med bagepulver og godt halvdelen af valnøddekernerne, de godt afdryppede og aftørrede cocktailbær og pomeransskal (resten bruges til pynt efter bagningen).
Dejen sættes på smurt plade i små toppe med et par teskeer. Kagerne flyder en del ud så der beregnes god afstand. Bages 10 minutter ved ca 200 grader. Pyntes straks med resten af frugten og tages derpå af bagepladen. |
|
Opskriften er vist 15311 gange,
og udskrevet 190 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer chris - 2009-02-11 14:20:25 mangler stadig mængde af sukker, jeg prøver med 125 gram melis madamblue - 2005-01-01 01:01:01 mangler sukker anonym - 2005-01-01 01:01:01 Der mangler angivelse af sukkermængde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne