Sønderholm-roulade
Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Smør og sukker røres godt, de sammenpiskede æg røres i lidt efter lidt, kakao, mel og natron sigtes og røres skiftevis med kærnemælken.
Dejen smøres ud på en velsmurt rouladeform (Gerne af papir) og bages ved stærk varme 225 grader i 6-7 minutter. Vendes på sukkerstrøet papir, afkøles med fugtigt papir over. Til cremen piskes mel, æggeblomme og vand sammen og bringes i kog under piskning. Afkøles lidt og røres med blødgjort smør, lidt ad gangen, derefter med flormelis, appelsinskal og- saft. Smøres på rouladen, der rulles sammen på den lange led. Kan pyntes med sigtet flormelis, syltede appelsinskiver og nøddekerner. |
|
Opskriften er vist 13790 gange,
og udskrevet 203 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne