Mandelstænger
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Højtid: Jul Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Ingredienserne til dejen æltes godt sammen og rulles ud til en tyk plade ca 1 cm. høj.
De snittes igennem til stænger på ca 1x 6 cm.
Sættes på plade og bages svagt lysebrune ca. 10 minutter ved 160-175 grader.
Når kagerne er afkølede lidt, pensles de i begge ender med smeltet overtrækschokolade. Chokoladen skal tørre godt (endelig ikke i gennemtræk, så bliver den mat), før kagerne lægges i dåse. |
|
Opskriften er vist 16740 gange,
og udskrevet 280 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Smaily - 2012-07-28 22:17:51 Godt og nemt :0) De breder sig meget, så lig dem med god afstand på bagepladen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne