Nissehoveder
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : |
|
|
Smør og mel smuldres, hvorpå dejen æltes med sukker og æg.
Formes til en pølse, der gøres trekantet (gerne temmelig spids) og sættes i køleskabet et par timer.
Skæres i tynde skiver, der lægges på smurt plade, hvor der sættes mund og øjne på af henholdsvis mandler og rosiner eller korender. Bages 5-8 minutter ved god varme mindst 200 grader. Glaseres i toppen med flormelisglasur – helst inden de er kolde, så bliver glasuren hård. Eller de pensles med lidt smeltet overtrækschokolade der skal stivne helt, før kagerne lægges i dåse. |
|
Opskriften er vist 16944 gange,
og udskrevet 348 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne